Tipy na sázení – Sázka bez remízy

Pro efektivní studium doporučujeme spustit video!

Exkluzivní AI predikce ze 17 světových lig

Co vlastně znamená Sázka bez remízy? Není to vůbec komplikované! Sázka bez remízy umožňuje sázkařům vsadit si na utkání se třemi možnými výsledky – výhra, prohra a remíza – tak, aby nepřišli o své peníze v případě remízy zápasy. Je to úplně jendoduché, mohou vsadit buď na domácí, nebo hostující tým, kdy v případě remízového stavu zápasy v základní hrací době, jim sázková kancelář vrátí původní vklad – který si vsadili na tiket (příklad: vsadili jste 1.000 kč na domácí tým, vesledek skončí remízou a sázková kancelář Vám tak vrátí vložený vklad).

Tato sázka je mezi sázkaři hodně oblíbená a to hlavně u fotbalu, jelikož fotbalová utkání často končí nerozhodným stavem. Například v Premier League průměrně 25 % zápasů končí remízou, tedy celá čtvrtina a to je fakt hodně. Není proto divu, že se sázkaři uchylují k sázce bez remízy, která jim umožní tento výsledek pokrýt – sázet bezpečněji.

Jelikož je odstraněna remíza jako potenciální výsledek zápasu, musíte brát v potaz, že vypsané kurzy jsou samozřejmě nižší. Sázka na domácí či hostující celek vám v takovém případě vynese méně, než kdybyste vsadili na běžný výsledek zápasu včetně remízy. 

Jak ale na sázku bez remízy sázet efektivně, aby se Vám to vyplatilo a byly jste dlouhodobě v plusových číslech. S radostí Vám můžeme představit naprosto unikátní systém pro sázkaře, který je poháněný AI Umělou inteligencí a díky kterému dokáže sázení uspět úplně každý sázkař, dokonce i ten s minimálními zkušenosti ve fotbale – klidně i vaše babička, nebo dědeček. Je to fakt jednoduché!

AI se rozhoduje na základě objektivních faktů a statistik, to minimalizuje vliv lidských emocí, strach, chamtivost apodobně. Díky čemu následně generuje mnohem lepší a přesnější predikce!

Registruj se do systému a začni vyhrávat ještě dnes – registrace je ZDE.

Doporučuji se podívat na video výše, ať vše maximálně pochopíš.

ZAČNI KONEČNĚ VYHRÁVAT DÍKY SÍLE AI!

Budoucnost v sázení začníná právě teď! Buď součástí unikátního projektu

ČASTÉ OTÁZKY

Nemusíte, AI systém udělá vše za Vás a nejlepší události ke vsazení najdete každý den na stránce „ai predikce“.
Podle statistik se sázet podle umělé inteligence rozhodně vyplatí! Je však důležité dodržovat třeba systém v penězích, to vše se naučíš v AI Academy!

K sázení pomocí našeho systému musíš být starší 18+ let, mít účet u sázkové kanceláře a kapitál k sázení. Následně to můžeme rozjet :)

S umělou inteligencí dokáže v sázení uspět opravdu každý sázkař. Dokonce i ten, který o fotbale neví vůbec nic! Umělá inteligence ti dodá finální predikce a na tobě už je pouze vsadit u sázkové kanceláře.